Történetünk

Az Interusz Kft. 2006-óta kizárólagos jog alapján forgalmazza Magyarországon a Kioti traktorokat és alkatrészeit.

Az Interusz Külkereskedelmi Kft. 1993-as megalakulása óta forgalmaz traktorokat, mezőgazdasági gépeket és alkatrészeket Magyarországon és a környező országokban. A dél-koreai KIOTI (Daedong) traktorgyár vezérképviseletét látjuk el.

Termékskálánk 20-tól 90 LE-ig terjed, benne négykerékhajtású, fülkés és fülke nélküli, automata és szinkronizált sebességváltós, univerzális és speciális traktorokkal, árokásó- és rakodógépekkel. Reméljük választékunkban sikerül megtalálnia az igényeinek leginkább megfelelő traktort és munkagépet.

A kiskereskedelmi értékesítés tatai, saját tulajdonú telephelyünkön és szervizbázisunkon, valamint képviselőinken keresztül történik. Tatai telepünkön traktorok javítását, szervizelését, valamint műszaki vizsgára történő felkészítését is végezzük.

Termékeink rendkívül kedvező vételáruk mellett, jó minőségükkel és alacsony fenntartási költségeikkel lehetnek vonzók vevőink számára. Erőgépeink gyakorlatilag minden fizetési konstrukcióban megvásárolhatók, a készpénzfizetéstől kezdve, a lízingen át, a különböző hitellehetőségekig.

Kívánságra szakmai tanácsadással állunk vevőink rendelkezésére telefonon vagy személyesen.

Munkatársunk

  • Egri András

  • Telefon: +36.30.457.0238